Välkomna till redaktionen, Nora och Juliet!

Text av Redaktionen | Juliet Atto

Bangs chefredaktör Vian Tahir har fått sällskap i redaktionen - säg hej till Nora Mlik och Juliet Atto! De är Bangs nya redaktör respektive kommunikatör. Nu jobbar alla tre för fullt med att få ihop årets första nummer till alla ivriga Bangläsare. Kommer bli grejer!

Bang har blivit med nya medarbetare: Nora Mlik, redaktör och Juliet Atto, kommunikatör! De joinar chefredaktören Vian Tahir i redaktionen för Sveriges största feministiska och antirasistiska tidning!

 

Nora Mlik

Nora Mlik, Bangs nya redaktör, är utbildad journalist och personlig tränare med särskild kunskap och intresse för psykisk och fysisk hälsa. Hon har tidigare arbetat som redaktör på Friskispressen och reporter inom lokal- och dagspress.

Hon laddar upp i skogen och laddar ur på dansgolvet. Nora är en eager beaver som inte släpper bettet när de gäller de viktiga frågorna!

– Jag vill vara med och bevara och utveckla den feministiska intersektionella journalistiken i Bang. Den är kanske viktigare nu än någonsin.

 

Juliet Atto

Tidskriftens nya kommunikatör är Juliet Atto! Förutom att vara med i Bangredaktionen så är hon press- och PR-ansvarig för Unga Klara, frilansar bland annat för Feministiska Kommunikationsbyrån och är journalist i grunden.

Hon har sin bakrund inom antirasistisk, intersektionell feministisk, klass och hbtq-aktivism, främst som medgrundare av Black Queers Sweden.

– Peppen är TOTAL och känner mig såååå taggad på att vara en del av den bästa (och största) feministiska och antirasistiska tidningen!

Redaktionen

Vian Tahir
Chefredaktör
vian.tahir@bang.se

Nora Mlik
Redaktör
nora.mlik@bang.se

Juliet Atto
Kommunikatör
juliet.atto@bang.se

 

Publicerat 2018-01-25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en skruvmejsel

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen