Tack Trifa och Vanja

Bokmässan i Göteborg är just över och Bang är enormt glada att välkomna över 400 nya prenumeranter! I och med bokmässan tackar också chefredaktörerna Trifa Shakely och Vanja Hermele för sig.

Trifa Shakely har varit chefredaktör på Bang sedan mars 2011. Under hennes tid på Bang har tidskriften fått fler prenumeranter och nått ut till nya läsekretsar. Trifa går nu vidare med egen verksamhet, bland annat ett efterlängtat litterärt projekt.

Vanja Hermele återgår efter vikariatet på Bang till sin frilansverksamhet som författare, skribent och föreläsare. I oktober kommer hennes debutroman ”In som ett lamm, ut som en tigrinna” på Natur och Kultur.

– Bangs styrelse tackar Trifa Shakely för de fantastiska nummer hon varit med och producerat under sin tid på Bang och det idoga arbete som lett till att Bang växt och nått många nya läsare. Vi önskar både Trifa och Vanja lycka till med sina kommande projekt, säger Jenny Grenander, ordförande i föreningen Bangs styrelse.

Nästa nummer av Bang blir ett dubbelnummer som kommer ut i december och görs av Bangs andra ordinarie chefredaktör Johanna Palmström som nu är tillbaka från tjänstledighet, och vikarierande chefredaktör Anneli Carnelid, samt Bangs formgivare Alexandra Falagara och Brita Lindvall.

Anneli Carnelid är journalist och har bland annat arbetat som redaktör på TV4 och varit redaktör för den queerfeministiska kulturtidskriften Ful.

 

För mer information, kontakta:

Johanna Palmström, chefredaktör 0704 42 13 71

Jenny Grenander, ordförande Bangs styrelse 0733 82 38 66

Publicerat 2012-10-02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en mössa

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen