Tack Angela och Eleni!

Text av Redaktionen

Nu är Angela Larssons och Eleni Terzitanes inhopp på Bangredaktionen över (för den här gången :). Deras engagemang och driv har varit ett välkommet tillskott på redaktionen under hösten och de har varit värdefulla medarbetare i arbetet med Bang nr 4/2017.

Bangs redaktion och styrelse vill tacka Angela och Eleni för deras arbete på Bang och särskilt arbetet med Bang nr 4/2017. Där kan du läsa Angelas text om Evelyn Beatrice Hall, kvinnan bakom Voltaires kända citat “Jag håller inte med om vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rätt att säga det”. I samma nummer kan även läsa Elenis intervju med konstnären Valeria Montti Colque som skapade konstverket på omslaget av senaste Bang och numrets bildredaktör Theresa Traore Dahlberg.

Vi på Bang önskar dem all lycka i framtiden och ser fram emot att följa dem och deras kommande stordåd!

Publicerat 2018-01-11

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen