Ställ frågor till nästa nummers Orakel!

Text av Redaktionen | Angela Larsson

I varje nummer av Bang har vi ett avsnitt som kallas "Fråga oraklet” där du som läsare kan få skicka in och få svar på dina frågor av en feministisk profil. Oraklet, som väljs ut av Bang-redaktionen, är hemligt tills dess att numret kommer ut och kan vara allt från professor till musiker. Vårt orakel svarar på alla frågor om allt ifrån kärlek, vänskap, feminism, kamp eller bara livet i allmänhet. Tidigare orakel har varit bland annat Kakan Hermansson, Diana Mulinari och Linda Spåman.

Nästa nummer av Bang kommer att ha temat döden, och beröra allt ifrån sorghantering till orgasm. Därför vill vi ha just ERA frågor till Fråga oraklet. Detta orakel skriver feministiska thrillers, är journalist, brinner för systerskap och lyfter gärna – bokstavligen – människor som står i vägen.

Sänd iväg alla era spännande frågor, (du får vara anonym om du vill) om såväl avslut, till författarskap, till människolyft till hur man står vid sin systers sida ivått eller torrt. Vi längtar efter att läsa dem!

Du kan kommentera din fråga nedan, maila den till tips@bang.se eller skicka den i ett direktmeddelande på Twitter eller Instagram!
Stöd feministisk och antirasistisk journalistik genom att prenumerera på Bang.

Publicerat 2017-10-13

One Comment

  • Peder says:

    Det är viktigt att vi män säger ifrån när manliga bekanta går över en gräns. Men sedan då? Jag vill inte ha vänner i min närhet som antastar eller som fäller sexistiska kommentarer. Jag vill göra slut. Men om vi lämnar de sexistiska männen åt varandra riskerar problemet att växa. Vad tycker du? Har vi män ett fostrande ansvar iatt hålla “problemmännen” nära oss även efter att de konfronterats och deras beteende ifrågasatts? Svår fråga, det är därför jag ställer den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en blomma

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen