Ställ frågor till Bangs nästa orakel Athena Farrokhzad!

Text av Redaktionen | Juliet Atto

I varje nummer av Bang har vi ett avsnitt som kallas "Fråga oraklet” där du som läsare kan få skicka in frågor och få svar av en feministisk profil. Den här gången är oraklet poeten, dramatikern och författaren Athena Farrokhzad! Ställ frågor till Athena om demokrati, samhället, feminism eller bara livet i allmänhet.

Athena Farrokhzad

Poeten, dramatikern och författaren Athena Farrokhzad har sommarpratat och skrivit om klass, feminism och strukturell rasism. Hon är aktuell med pjäsen Torget som handlar om demokrati och kommer spelas i skolor runtom i Stockholms län och på Unga Klara under våren.

Hon är också Bangs kommande orakel! Numret, som kommer ut i början av mars, har temat Livspusslet och kommer handla om bland annat klimathotet, hållbar utveckling och konsekvenserna av vår påverkan på miljön på ett globalt plan. Vi kommer bland annat också ta upp arbetsmiljö, diskriminering, utmattning och pension.

Passa på att ställa frågor till Athena om demokrati, samhälle, feminism eller bara livet i allmänhet! Du kan skicka dem till oss via vår Facebooksida, på vårt Instagramkonto, på Twitter, mejla dem på tips@bang.se, eller som en kommentar till det här inlägget! Vi behöver dina frågor senast onsdag 24 januari kl 12.00!

 

 

Publicerat 2018-01-22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en lampa

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen