Sommarkampanj - sista chansen att få en tygkasse!

Text av Redaktionen

Bara 100 tygkassar kvar - gå med i Bangrörelsen och teckna en prenumeration senast 31 augusti!

Det är sista chansen att få den populära, spektakulära och extraordinära Bangkassen – bara 100 stycken kvar! Tygkassen får du när du tecknar en prenumerationSveriges största feministiska och antirasistiska tidning.

Dela upp din betalning och kör på endast 29 kronor i månaden för 8 nummer eller 80 kronor per kvartal. För en ordinarie årsprenumeration är det 349 kronor som gäller och 295 kronor för reducerad årsprenumeration (gäller för studenter, pensionärer, sjukskrivna, arbetssökande, personer under 25 år, m.fl.). Vill du stötta Bang lite extra extra kan du teckna en solidaritetsprenumeration för 495 kr per år.

Sommarkampanjen gäller fram till 31 augusti eller så långt lagret räcker och vi har som sagt bara 100 kassar kvar! Tygkassarna är 100% ekologiska och fairtrade, så både snygga, schyssta och miljövänliga. De finns i rosa och svart tryck – du väljer!

Fyll i ‘sommar’ i kampanjrutan, skriv vilken färg du vill ha och götta dig i solen, dansa i regnet eller chilla i skuggan så kommer kassen snart till dig.

Gör motstånd med Bang – teckna en prenumeration!

Publicerat 2019-07-01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer ett batteri

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen