Joel Mauricio Isabel Ortiz

Skicka frågor till Bangs nästa Orakel Joel Isabel!

Text av Redaktionen | Juliet Atto

I varje nummer av Bang har vi ett avsnitt som kallas #FrågaOraklet där du som läsare kan få skicka in frågor och få svar av en feministisk profil. Joel Mauricio Isabel Ortiz är författare, dramatiker, skribent och skådespelare - och Bangs nästa Orakel!

Joel debuterade nyligen med hyllade romanen ”Sången om en son” på Norstedts och arbetar  som skådespelare. Hen är engagerad i sexualpolitiska, hbtqi och antirasitiska frågor samt frilansar som skribent.

Årets tredje nummer, som kommer ut precis efter valet i september, har temat Relationsakuten och kommer bland annat handla om relationer feminister emellan, relationen till samhälle och stat samt sex och samlevnad.

Du kan skicka dina frågor till Joel om relationer, sex, samlevnad och samhälle till oss via vår Facebooksida, på vårt Instagramkonto, på Twitter, mejla dem till tips@bang.se, eller som en kommentar till det här inlägget! Vi behöver dina frågor senast fredag 27 juli kl.12.00!

Har du något önskemål om nästa nummers Orakel? Hör av dig till oss på tips@bang.se eller via Bangs sociala medier!

Publicerat 2018-07-23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer hörlurar

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen