Aktuella premier

För endast 50 kr extra i portoavgift får du en av våra finfina premier när du tecknar en prenumeration på Bang! Din premie skickas 1-2 veckor efter att du har betalat prenumerationen.

REVOLUTION POETRY
Nachla Vargas Alaeb m.fl.
Revolution Poetry är en plattform, en ambulerande scen och rörelse för spoken word-lyrik. Nu finns Revolution Poetry även som bok! Här medverkar 29 poeter med knytnävsstarka texter från vardag och verklighet, texter som känns, stärker, gör ont och förändrar – både tidigare framförda klassiker och helt nyskrivna dikter. Med förord av Nachla Vargas Alaeb, konstnärlig ledare för Revolution Poetry och illustrationer av Steffi Aluoch och Maria Fröhlich.

REVOLUTIONÄRER:
Kön, klass och kvinnokamp i svensk 1970-talsvänster
Helena Hill

Under 1960- och 70-talet uppkom nya politiska rörelser som arbetade för revolution och jämlikhet. Det visade sig att de i hög grad dominerades av män. På 1970-talet var kritiken från den nya kvinnorörelsen hård och åtskilliga kvinnor har vittnat om den mansdominans som rådde i de revolutionära rörelserna. Samtidigt fanns det en rad kvinnor som försökte bedriva kvinnokamp inom vänsterns organisationer, men de möttes ofta av motstånd.

BANG 3/2017: SERIESPECIAL UTOPI OCH DYSTOPI
Bangs stora feministiska seriespecial! Ett helt nummer av Bang med bara serier där tolv av Sveriges mest intressanta feministiska och antirasistiska serietecknare utforskar utopier och dystopier. De har tecknat serier med utgångspunkt i feminism, antirasism, hbtq-frågor, flyktingrätt, miljö och antikapitalism.
Medverkande: Maria Fröhlich, Johanna Larsson Pinedo, Hanna Böhm, Moa Forslind, Ester Eriksson, Ruhani, Bim Eriksson, Rudy Loewe, Lisa Wool-Rim Sjöblom, Moa Romanova, Julia Hansen, Studio Dhuppi.

Har du frågor om din prenumeration eller behöver adressändra? Kontakta Nätverkstan:
E-POST:
bang@natverkstan.net
TELEFON: 031-743 99 05

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara