Aktuella premier

Teckna en prenumeration på Bang för 295 kr (ordinarie lösnummerpris 380 kr). För endast 30 kr extra i portoavgift får du också en av våra finfina premier. Läs om våra aktuella erbjudanden här!

Det finns ingenstans att fly – Ester Eriksson

Det-finns-ingenstans-att-fly

En serieroman om psykisk ohälsa, sorg och längtan. Om Olivia som går på konstskola i Stockholm, hennes mammas bortgång i cancer, och en depression som sakta tar över. Om livet på psykiatrisk avdelning, om skam och tröst. Det är skoningslöst, uppriktigt och poetiskt av en av årets mest lovande debutanter.

 

 

 

The Girl With the Lower Back Tattoo – Saker du inte vet om mig – Amy Schumer

103248.jpg.resizeEn av världens just nu mest hyllande komikers debutbok är en samling hysteriskt roliga liksom uppriktiga essäer, och har liknats vid den litterära mostvarigheten till en utekväll med din bästis. Allt ifrån hennes väg till ståuppandet, till självkänsla, sex och drickande avhandlas i denna lika svarta som underhållande bok.

 

 

 

Det kändes lugnt när mina känslor dog – Bim Eriksson

det-kandes-lugnt-nar-mina-kanslor-dogBim Erikssons hyllade debut är en blandning av bilder och serier, det handlar om relationer, kärlek, kroppen och självklart feminism. Den är både rolig, sorglig och bekräftande, självbiografisk och samtida. Om vänner, värdelösa dejter, och om kraften i systerskapet.

 

 

 

BANG 2/2015: TEMA ILLUSTRERAD VETENSKAP

OMSLAG BANG 2 2015Under 2015 gjorde Bang covers på kända tidskrifter för att visa hur feministisk och antirasistisk journalistik kan praktiseras inom ramen för befintliga koncept. 

Detta nummer är inspirerat av den populärvetenskapliga tidningen Illustrerad vetenskap och innehållet spänner från geniala genitalier till den funktionella framtiden. Medverkar gör bland andra Valerie Kyeyune Backström, Ylva Habel och Joanna Hellgren.

 

 

BANG 1/2014: TEMA EUROPA

Omslag-1-2014
Hur många brott mot mänskliga rättigheter kan EU begå? Feminister har genom historien på olika sätt kämpat för likvärdigt medborgarskap för alla i ett samhälle. I det här numret av Bang riktas blicken mot vad som händer människor utan ”rätt” medborgarskap och mot den politik som skapar den ordningen. Medverkar gör bland andra Paulina de los Reyes, Flavia Dzodan och Thella Johnson.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara