Aktuella premier

För endast 50 kr extra i portoavgift får du en av våra finfina premier när du tecknar en prenumeration på Bang! Din premie skickas 1-2 veckor efter att du har betalat prenumerationen.

BÖGTJEJEN
Aleksa Lundberg
Bögtjejen är en berättelse om hur det känns när ens utseende inte stämmer överens med hur det känns inuti, om ett sökande i ett samhälle fullt av fördomar kring vad det innebär att vara kvinna, man, bög, fjolla eller trans.

 

 


(Tillfälligt slut) FEM HÄRSKARTEKNIKER: FEMTIO MOTSTÅNDSSTRATEGIER
Sara Berg och Rebecka Bohlin 

Författarduon Rebecka Bohlin och Sara Berg synliggör de många sammanhang där härskartekniker kan förekomma och tydliggör att det alltid handlar om makt, men framförallt fokuserar de i den här handboken på hur du, tillsammans med andra, kan göra motstånd.

 

 

GODNATTSAGOR FÖR REBELLTJEJER
Elena Favilli och Francesca Cavallo

Godnattsagor för rebelltjejer är en bok fylld av kvinnliga förebilder – hundra fantastiska kvinnor som åstadkommit något speciellt eller stått upp för sina ideal. Författare, astronauter, konstnärer, dansare, kockar, rappare, boxare, forskare och politiska ledare från hela världen. Stärkande, rörande, inspirerande och absolut sanna sagor för tjejer i alla åldrar.

 

GODNATTSAGOR FÖR REBELLTJEJER 2
Elena Favilli och Francesca Cavallo

Uppföljaren på Godnattsagor för rebelltjejer, med 100 nya berättelser som bygger på verkliga och fantastiska kvinnor – alltifrån drottning Nefertiti till Beyoncé. De hundra illustrerade porträtten är skapade av konstnärer från hela världen.

 

 

REVOLUTION POETRY
Nachla Vargas Alaeb m.fl.
Revolution Poetry är en plattform, en ambulerande scen och rörelse för spoken word-lyrik. Nu finns Revolution Poetry även som bok! Här medverkar 29 poeter med knytnävsstarka texter från vardag och verklighet, texter som känns, stärker, gör ont och förändrar – både tidigare framförda klassiker och helt nyskrivna dikter. Med förord av Nachla Vargas Alaeb, konstnärlig ledare för Revolution Poetry och illustrationer av Steffi Aluoch och Maria Fröhlich.

 

REVOLUTIONÄRER:
Kön, klass och kvinnokamp i svensk 1970-talsvänster
Helena Hill

Under 1960- och 70-talet uppkom nya politiska rörelser som arbetade för revolution och jämlikhet. Det visade sig att de i hög grad dominerades av män. På 1970-talet var kritiken från den nya kvinnorörelsen hård och åtskilliga kvinnor har vittnat om den mansdominans som rådde i de revolutionära rörelserna. Samtidigt fanns det en rad kvinnor som försökte bedriva kvinnokamp inom vänsterns organisationer, men de möttes ofta av motstånd.

 

BANG 3/2017: SERIESPECIAL UTOPI OCH DYSTOPI
Bangs stora feministiska seriespecial! Ett helt nummer av Bang med bara serier där tolv av Sveriges mest intressanta feministiska och antirasistiska serietecknare utforskar utopier och dystopier. De har tecknat serier med utgångspunkt i feminism, antirasism, hbtq-frågor, flyktingrätt, miljö och antikapitalism.
Medverkande: Maria Fröhlich, Johanna Larsson Pinedo, Hanna Böhm, Moa Forslind, Ester Eriksson, Ruhani, Bim Eriksson, Rudy Loewe, Lisa Wool-Rim Sjöblom, Moa Romanova, Julia Hansen, Studio Dhuppi.

 

Har du frågor om din prenumeration eller behöver adressändra? Kontakta Nätverkstan:
E-POST:
 ekonomitjanst@natverkstan.net
TELEFON: 031-743 99 05

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara