Prenumerera på Bang!

Stöd feministisk och antirasistisk journalistik genom att prenumerera på Bang!

Ge bort en prenumeration och få en premie utan extra kostnad!

Just nu får du en premie utan extra kostnad när du ger bort en prenumeration på Bang.
Gör så här: Kryssa i “Ge bort en prenumeration” i formuläret nedan, välj prenumerationsform ordinarie, solidaritet eller reducerad. Fyll i adressen till den du vill ska få en prenumeration och skriv in  kampanjkoden present fältet för Rabatt-/Kampanjkod. Välj en premie i rull-listan. Klart!
Här kan du ladda ner ett digitalt presentkort.

(Premien skickas till dig 1-2 veckor efter att du har betalat prenumerationen. Notera att premien skickas till samma adress som faktureringsadressen, inte prenumerationsadressen. Kampanjen gäller till och med den 31 december eller så långt lagret räcker.)

 

Prenumerationspriser och premier

För bara 29 kronor i månaden kan du dela upp din betalning för en prenumeration (8 nummer)! Eller varför inte 80 kronor per kvartal? Du väljer!

295 kronor är det reducerade priset för en årsprenumeration (4 nummer) och gäller för studenter, sjukskrivna, pensionärer, personer under 25 år, arbetssökande m.fl. För bara 349 kronor kan du också få en ordinarie årsprenumeration på Sveriges bästa tidskrift! För er som kan stötta Bang extra mycket finns solidaritetsprenumerationen för 495 kronor för ett helt år.

Dessutom kan du välja bland Bangs smarta och roliga premier bestående av några av de bästa feministiska böckerna för endast 50 kronor extra i portoavgift. Din premie skickas 1-2 veckor efter att du har betalat prenumerationen.

För organisationer/företag

Genom att teckna en prenumeration kan er organisation/företag stötta Bang och få feministisk och antirasistisk journalistik till fikarummet, konferenslokalen eller väntrummet för endast 550 kronor per år, eller stödsumman 950 kronor.

Fyll redan nu i formuläret nedan så får du snart hem feministisk och antirasistisk journalistik direkt i brevlådan!

Bang är en icke-vinstdrivande organisation som ges ut av ideella föreningen Bang. Alla intäkter går oavkortat till verksamheten och därmed till feministisk och antirasistisk journalistik!
Observera: Priserna ovan gäller inom Sverige, för prenumeration utanför Sverige tillkommer en portokostnad. För exakt pris gällande prenumerationer till andra länder, kontakta Nätverkstan (se nedan). För svar på fler vanliga frågor, klicka här.

Har du frågor om din prenumeration eller behöver adressändra? Kontakta Nätverkstan:
E-POST: ekonomitjanst@natverkstan.net
TELEFON: 031-743 99 05

Spara

Spara