Prenumerera på Bang!

Stöd feministisk och antirasistisk journalistik genom att prenumerera på Bang!

Sommarkampanj – tygkasse på köpet!

Under sommaren får du en tygkasse på köpet när du tecknar en prenumeration på Sveriges största feministiska och antirasistiska tidning! Erbjudandet gäller alla prenumerationstyper förutom institutioner och alla betalsätt. Påsarna är 100% ekologiska och fairtrade, så både snygga och miljövänliga. Tygkassarna är vita och du kan välja mellan en rosa eller en svart logga. OBS! Sommarkampanjen gäller fram till 31 augusti och vi har ett begränsat antal tygpåsar.

GÖR SÅ HÄR: Fyll i formuläret nedan som vanligt och i rutan Meddelande skriver du “Rosa” eller “Svart” för att välja färg på loggan på din tygkasse. Om du inte väljer någon färg kommer du få en svart tygkasse. Skulle det vara så att du inte vill ha en tygkasse, skriv “Ingen tygkasse” i meddelanderutan.

Prenumerationspriser och premier

För bara 29 kronor i månaden kan du dela upp din betalning för en prenumeration (8 nummer)! Eller varför inte 80 kronor per kvartal? Du väljer!

295 kronor är det reducerade priset för en årsprenumeration och gäller för studenter, sjukskrivna, pensionärer, personer under 25 år, arbetssökande m.fl. För bara 349 kronor kan du också få en ordinarie årsprenumeration (4 nummer) på Sveriges bästa tidskrift!

Dessutom kan du välja bland Bangs smarta och roliga premier bestående av några av de bästa feministiska böckerna för endast 50 kronor extra i portoavgift.

För organisationer

Genom att teckna en instutitionsprenumeration kan din organisation stötta Bang och få feministisk och antirasistisk journalistik till fikarummet, konferenslokalen eller väntrummet för 550 kronor per år.

Fyll redan nu i formuläret nedan så får du snart hem feministisk och antirasistisk journalistik direkt i brevlådan!

Observera: Priserna ovan gäller inom Sverige, för prenumeration utanför Sverige tillkommer en portokostnad. För exakt pris gällande prenumerationer till andra länder, kontakta Nätverkstan (se nedan).

Välkommen till Bang! Här följer vanliga frågor och svar:

Hur stödjer jag Bang på bästa sätt?
Det bästa sättet att stötta Bang på är genom att prenumerera! Vi är beroende av prenumeranter då vi ges ut av den ideella föreningen Bang. Så backa feministisk och antirasistisk journalistik och börja prenumerera på Bang redan idag!

Hur mycket pengar sparar jag in på att prenumerera?
Ganska mycket pengar! Att köpa lösnummer hela året blir 596 kronor, så du sparar minst 253 kronor. Du kan heller inte få en premie eller tygkasse om du köper lösnummer.

Vad händer när jag har tecknat min prenumeration?
När du beställt din prenumeration ska du få ett bekräftelsemejl och sedan ett inbetalningskort hemskickat med posten. Vill du ha en premie tillkommer 50 kronor i portoavgift. Om du inte har fått ett bekräftelsemejl, hör av dig till Nätverkstan!

Jag har flyttat och vill ha tidningen till en annan adress, vad gör jag?
Kontakta Nätverkstan: 031-743 99 05 eller mejla ekonomitjanst@natverkstan.net.

Var vänder jag mig om jag har frågor om min prenumeration?
Kontakta Nätverkstan: 031-743 99 05 eller mejla ekonomitjanst@natverkstan.net.

Är det möjligt att få Bang som taltidning?
Absolut! Kontakta Nätverkstan: 031-743 99 05 eller mejla ekonomitjanst@natverkstan.net.

Vad händer om premien jag vill ha är slut?
Ibland tar premierna slut, då skickar vi ett alternativ. Premien skickas efter det att din betalning är gjord.

Jag vill ge bort Bang/premien/tygkassen i present, hur gör jag?
Vilket bra val av present! Om du vill ge bort Bang, kryssa i rutan “Ge bort en prenumeration/Annan fakturaadress” nedan så kan du fylla i adressen dit fakturan ska skickas. Om du vill att premien eller tygkassen ska skickas till en annan adress än till prenumeranten skriver du det i meddelanderutan.

Kan jag välja från och med vilket nummer jag börjar prenumerera?
Javisst kan du det! Du kan i formuläret teckna prenumeration från det nummer som finns ute just nu, eller numret som följer därpå.  Om du vill vara helt säker på att prenumerationen börjar med ett visst nummer, fyll i det i meddelanderutan.

Går det att köpa gamla nummer av Bang?
Såklart! På exempelvis Adlibris finns Bang från 2011 och framåt. Söker du tidigare nummer, kontakta redaktionen på tips@bang.se.

För fler frågor

Har du frågor om din prenumeration eller behöver adressändra? Kontakta Nätverkstan:
E-POST: ekonomitjanst@natverkstan.net
TELEFON: 031-743 99 05

Bangs sommarerbjudande – teckna prenumeration och få en tygkasse!

Spara

Spara