Om Bang

Över 25 år av feministisk journalistik!

Bang 2/2018: Arbetslinjen

Bang är Sveriges största feministiska och antirasistiska tidning! Ert ljus i det patriarkala mörkret, till er tjänst.

Bang är en tidskrift om kultur- och samhällsfrågor som startades 1991 av några studenter vid Stockholms universitet. Bang är partopolitiskt obunden och ges ut av den ideella föreningen Bang. Finansieringen sker genom prenumerationsavgifter och kulturtidskriftsstöd från Kulturrådet.

Vi jobbar ständigt med att föra den feministiska och antirasistiska debatten framåt genom att synliggöra hur olika maktordningar samverkar. Vi bevakar debatten, forskningen och rörelsen ur ett intersektionellt och normkritiskt perspektiv.

I Bang publiceras reportage, krönikor, essäer, poesi, intervjuer, analyser, serier, debattartiklar, bildkonst, horoskop och skönlitterära texter med ett mångsidigt utbud av både ämnen och perspektiv. Vi kommer ut med fyra nummer om året och varje nummer har ett tema. Senaste numret är Arbetslinjen.

Vad vill du läsa om i Bang? Skriv till tips@bang.se eller kontakta redaktionen och berätta om vad du gillar, vad du inte gillar och vad du vill läsa mer om!

STÖD FEMINISTISK JOURNALISTIK – PRENUMERERA PÅ BANG!

Det bästa sättet att stötta Bang på är genom att prenumerera! Vi är beroende av prenumeranter då vi är en icke-vinstdrivande organisation som ges ut av den ideella föreningen Bang. Alla intäkter går oavkortat till verksamheten. Så backa feministisk och antirasistisk journalistik och börja prenumerera på Bang redan idag!

FÖLJ BANG

Bang finns att följa på Instagram, Facebook och Twitter. Håll er uppdaterade om det som händer både framför och bakom kulisserna samt ta del av tips, tävlingar och exklusiva erbjudanden!

Bangs sommarerbjudande – teckna prenumeration och få en tygkasse!