Nya prenumerationspriser på Bang!

Text av Redaktionen

Den 1 januari år 2018 kommer prenumerationsavgiften att höjas. Fortsätt, eller börja, prenumerera på Bang och stötta feministisk och antirasistisk journalistik!

Från den första januari höjer vi priserna. Du som har en befintlig prenumeration kommer inte att påverkas av prishöjningen. Din prenumeration fortsätter som vanligt till prenumerationstiden har löpt ut. Behöver du ändra adress eller liknande, kontakta Nätverkstan som har hand om Bangs prenumerationer. Nätverkstan finns på telefon 031-743 99 05 eller ekonomitjanst@natverkstan.net.

Varför höjer vi priserna?

Tidskriften ges ut av den ideella föreningen Bang och finansieringen sker genom bland annat prenumerationsavgifter och kulturtidskriftsstöd från Kulturrådet. I takt med att kostnaderna för att producera ett magasin ökar behöver vi höja priserna för att kunna fortsätta ge ut Bang och samtidigt hålla samma kvalitet som vi har gjort i över 25 år. Vi hoppas att du vill fortsätta läsa Bang och stödja feministisk och antirasistiskt journalistik.

Från 1 januari 2018 höjs prenumerationspriserna och lösnummerpriserna med ungefär 50 kronor beroende på prenumeration. När du väljer prenumeration kan du också välja bland Bangs smarta och roliga premier bestående av några av de bästa feministiska böckerna för endast 30 kronor i portoavgift. Från den 1 januari 2018 höjs portoavgiften till 50 kronor.

När du tecknar en prenumeration har du möjlighet att välja en av våra fantastiska premier för en extra peng.

Priser från 1 januari 2018
Ordinarie prenumeration 1 år 349 kr
Ordinarie prenumeration 1 år + premie 399 kr
Studentprenumeration 1 år 295 kr
Studentprenumeration 1 år + premie 345 kr
Ordinarie prenumeration 2 år 599 kr
Ordinarie prenumeration 2 år + premie 649 kr
Institution 1 år 550 kr
Ordinarie prenumeration med autogiro 89 kr/kvartal
Autogiro 29 kr/mån (bindningstid 2 år)
Lösnummer 149 kr + 30 kr porto
Nr 2-3/2017 (dubbelnummer) 149 kr + 30 kr porto

 

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på tips@bang.se!

Publicerat 2017-12-14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en kudden

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen