Alexandra Falagara, Johanna Palmström, Trifa Shakely, Brita Lindvall. Foto: Patriez van der Wens

Nya formgivare på Bang

Bang presenterar de senaste tillskotten till teamet: Alexandra Falagara och Brita Lindvall

I början på det nya året börjar Alexandra Falagara och Brita Lindvall att omforma och arbeta som formgivare på tidskriften Bang tillsammans med redaktörerna Johanna Palmström och Trifa Shakely.

Alexandra Falagara är grafisk designer och illustratör, utbildad på Konstfack. Alexandra Falagara har haft uppdrag för bland annat Arena, Riksutställningar och The New York Times. Hon har varit tidskriftens Fuls ständiga omslagstecknare, har Stockholms bästa penselföring och ska just screentrycka jätteporträtt av Frida Kahlo.

Brita Lindvall är grundare och ena halvan av The Treasure Factory, som är en konceptuell och visuell kreativ studio. Brita Lindvall har tidigare drivit grafisk designstudio i Amsterdam, där hon även tog sin kandidatexamen i grafisk design på Gerrit Rietveld Academy – en högskola för konst och formgivning. Hon har ett starkt socialt och yrkesmässigt intresse för all sorts normkritiskt tänkande.

– Vi vill bjuda in till en oförglömlig åktur med världens vassaste gäng. Vi vill att Bang ska vara en plats för vilda visioner, högljudda samtal, knivskarp konst, peptalk och direkt aktion! säger duon om sina planer för Bang.

– Vi vill betona att bild och form spelar en normkritisk roll. Vi ska se till att Bang ser ut precis som den är: stark, överraskande, oundviklig och alldeles underbar.

Cajsa Unnbom som har varit Bangs redigerare och webbredaktör sedan 2008 lämnar över stafettpinnen till det nya teamet och fokuserar på sitt huvudsakliga jobb; att redigera de fackliga tidningarna Akademikern och Chefstidningen på Arenagruppen.

Välkomna in i värmen!

Kontakt

Bangs ordförande Frida Darj: 073-154 99 56

Alexandra Falagara: 0739-24 25 18

Brita Lindvall: 076-647 32 22

 

Ladda ner pressbild här

Publicerat 2011-11-28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer hörlurar

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen