LASH ersätter Beatrice Eli på Bangfesten!

Den normkrossande hiphopduon LASH ersätter Beatrice Eli på Bangs 8 mars fest.

Hiphopduon LASH

Tyvärr kommer Beatrice Eli inte uppträda på Bangs 8 mars fest på grund av privata skäl. Beatrice hälsar att hon verkligen sett fram emot festen för att det kommer bli en fantastisk kväll, men då hon nu behöver vara med sin familj måste hon tyvärr ställa in spelningen. Hon skickar kärlek till alla som såg fram emot att se henne. Vi på Bang önskar Beatrice och hennes nära och kära det bästa och ser fram emot att jobba ihop någon annan gång i framtiden.

Istället kommer den normkrossande hiphopduon LASH att sätta eld på Bangscenen! LASH består av systrarna Sabina och Anfa Lashari som 2015 upptäcktes av Silvana Imam i tävlingen Nästa nivå. Duon spelar en blandning av afrobeat, dancehall och hiphop som kommer ge oss kamplust, kärlek och solidaritet – perfekt för internationella kvinnodagen!

Dessutom kommer även Yung Titties uppträda med sin låt Tsunami senare under kvällen för att kicka igång dansgolvet! Ni vill inte missa denna hype, det finns fortfarande biljetter att boka här!

Publicerat 2018-03-06

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en tom kakskål

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen