Kontakt

OmslagBang är Sveriges största feministiska och antirasistiska tidskrift om kultur- och samhällsfrågor som startades 1991 av några studenter vid Stockholms universitet. Bang kommer ut med fyra nummer om året, är politiskt obunden och ges ut av den ideella föreningen Bang. Finansieringen sker genom bland annat prenumerationsavgifter och kulturtidskriftsstöd från Kulturrådet.

I Bang publiceras reportage, krönikor, essäer, serier, debattartiklar, bildkonst och skönlitterära texter med ett mångsidigt utbud av både ämnen och perspektiv. Varje nummer har ett tema.

Vad vill du läsa om i Bang? Kontakta redaktionen och berätta om vad du gillar, vad du inte gillar och vad du vill läsa mer om.

Prenumerationsärenden? Klicka här

REDAKTION

Vian Tahir
Chefredaktör
vian.tahir@bang.se

Nora Mlik
Redaktör
nora.mlik@bang.se

Juliet Atto
Kommunikatör
juliet.atto@bang.se

 

ADRESS
Bergsundsgatan 25
117 37 Stockholm

E-POST
tips@bang.se

PRESSFRÅGOR
press@bang.se

VILL DU MEDVERKA I BANG?
Det är många frilansare som hör av sig till Bang, vilket vi är glada för. Redaktionen har tyvärr inte möjlighet att svara alla och ber om överseende med det.

VILL DU ILLUSTRERA ELLER FOTOGRAFERA FÖR BANG?
Vi mottar många förfrågningar om foto- och illustrationsuppdrag vilket är mycket glädjande. För att få en bättre överblick av vad du gör ber vi dig sammanställa en mapp eller en PDF med ca 5-10 exempel på dina arbeten, där du kortfattat beskriver dem. Till vilket sammanhang är bilden gjord och hur tänkte du? Bifoga gärna en länk till din hemsida också.

PRAKTIK
För att erbjuda bra förutsättningar och en givande praktik både för Bang och dig som praktikant tar vi bara emot ett begränsat antal praktikanter som har finansiering, såsom studiemedel, och en praktikperiod på tre månader eller längre. Vi tar emot praktikanter inom journalistik, marknadsföring, projektledning och/eller digital kommunikation. Går du en utbildning inom dessa områden och vill göra praktik på Bang – hör av dig till oss!

Spara

Spara

Spara