Flytta in hos Bang!

Bästa Bangvänner - nu kan ni flytta in till Banghuset i Hornstull! Nu när vi ska möblera om har vi lite mer plats och vill ha mer sällskap, så vi hyr ut en del av vår finfina lokal.

En gång i tiden användes den som bokhandeln Hallongrottan och nu använder vi den som kontor, så den kan anpassas till vad du/ni behöver! Den kan bli ett kontor, en ateljé, butik, studio eller någonting helt annat.  

Lokalen som du/ni hyr är det yttre rummet på 35 kvm med stora fönster som går att använda som skyltfönster om du/ni vill starta en butik. Om du/ni vill använda rummet som kontor finns det plats för 4-5 kontorsplatser. 

Förutom det stora rummet får du/ni också tillgång till vår poddstudio, ett mötesrum i källaren, kök och toalett. Wi-Fi och el ingår också! Bangredaktion, som består av tre personer, kommer att sitta i ett inre rum i lokalen och vara på plats på deltid.  

Runt hörnet har vi mysiga restauranger, butiker och det är så nära till Hornstulls strand att vi kan se till stranden från kontoret – dröm! 

Det går att flytta in på direkten, så tveka inte att höra av dig om du har frågor, vill titta på lokalen eller diskutera möjliga lösningar. 

Kontaktperson: Vian Tahir, chefredaktör. 
Tel: 073- 523 93 44
Mail: vian.tahir@bang.se

Prisförslag
Kontorsplats: 2500 – 4500 kr/per plats
Hela lokalen: 15 000 kr