Newcomers Youth klädkollektion Queer Basics

EuroPride öppningsfest med RFSL och Bang!

Text av Redaktionen | Juliet Atto

Fira kreativiteten, styrkan och kraften hos nyanlända och asylsökande hbtq-personer med en afton av musik, dans och mode! Joina RFSL Newcomers och Bangs kostnadsfria öppningsfest för EuroPride 2018!

EuroPride öppningsfest onsdag 1 augusti kl.18.30!

Vänner, familj, partners, allierade och dejter är välkomna att mingla och inspireras med oss på Mälarpaviljongen, mitt i Stockholm, för öppningen av EuroPride 2018!

Eventet, som är gratis, kommer hostas av ingen mindre än Yolanda Aurora Bohm Ramirez och erbjuda exklusiva uppträdanden, musik och dans med bland andra Nomai Camara, Dgeral och Armin Gray! Ni kommer också kunna teckna prenumeration på Sveriges största feministiska och antirasistiska tidning och få en tygkasse på köpet direkt i handen! Med andra ord, bästa sättet att starta Pride på!

På plats kommer det också finnas kläder ur Newcomers Youth glödheta klädkollektion Queer Basics. Inspirerad av unga Newcomers kraft har Newcomers Youth skapat kollektionen Queer Basics som är ett unisex klädesmärke gjord av queer-aktivister för queer communityn. Bekväma nog för att läsa manifest i hela natten, hållbara nog för långa dagar i demonstrationståg och med modern passform så att du ser bra ut på alla pressbilder! Kollektionen finns också att köpa här.

Newcomers är nyanlända hbtq-personer som säker asyl eller har blivit papperslösa i Sverige.

Läs mer om öppningsfesten här samt dela och attenda eventet på Facebook här!

Det här evenemanget är ett samarbete mellan RFSL Ungdoms verksamhet Newcomers Youth och RFSLs nätverk Newcomers samt Bang och Kultwatch

Publicerat 2018-07-25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en häftapparat

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen