Efter år av kamp: P-piller för män!

I flera decennier har män över hela världen kämpat och legat på ansvariga och läkemedelsföretag för att nå sitt mål. Men nu är kampen över, det lilla pillret är äntligen här.

Varför har det inte funnits p-piller för män trots att de i praktiken varit klara och trots mäns många ansträngningar och hårda slit? I klass med mysterierna kring Stonehenge, pyramiderna och lämmeltåg har det länge varit en gåta, som vi kanske aldrig kommer att få svar på. Men nu är de här!

Bang får tag på en av alla de jämställda män som kämpat för att förbättra och underlätta situationen för kvinnor och som länge personligen sett fram emot pillret:

– Som heterosexuell man som flera gånger haft samlag med kvinnor så har det alltid varit något som skavt inom mig. Det har helt enkelt känts fel att kvinnor ska proppa sina vackra kroppar med hormoner och kemikalier de inte mått bra av. Jag ser det som mitt personliga ansvar att min älskade flickvän sedan flera år tillbaka inte ska behöva bära denna börda själv, säger en stolt Bert Flennsberg orförande för Fatta män för feminism.

I nästa vecka kommer alla apotek i EU-länderna att börja sälja p-pillren som har fått namnen Douche, Male-force, Good guy och Stridshingst. Just framtagandet av namnen har varit en avvägning då p-pillret även bör locka målgruppen.

– Män måste ändå få känna sig som män och även känna uppskattning för den uppoffring de faktiskt gör, liksom det är ju ändå lite förklenande att inte känna att man kan skjuta skarpt från höften, menar dr Dick Dahl på Läkemedelsverket.

Utöver fräcka namn på p-pillerna kommer alla män att få ett inramat diplom första gången de handlar produkten som tack. Men något som många undrar är om man verkligen kan lite på männen, kommer männen verkligen att minnas att ta sitt sina p-piller?

– Självfallet! Lita på oss. Det här är så jävla fett, nu kan vi nuppa på med gott samvete. Make love, not war, avslutar Bert Flennsberg och gör tummen upp.

Publicerat 2015-04-01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en kaffekopp

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen