Utgivningen skjuts upp

Text av Redaktionen

Vi vill tacka dig för att du läser Bang och stöttar feministisk och antirasistisk journalistik!

Kära Bangläsare!

Tack vare ditt stöd som läsare och alla de som engagerade sig i att #RäddaBang hösten och vintern 2018 så kunde utgivningen fortsätta. Tyvärr är Bangs ekonomi fortfarande ansträngd och vi jobbar på långsiktiga insatser för att Bang ska leva vidare.

Nyligen tog Bangs styrelse och redaktion beslut om att vi inte kan ge ut tidningen som planerat. Historiskt har det funnits utmaningar för Bang som kulturtidskrift liksom många andra kulturtidskrifter att överleva, erbjuda skäliga löner, arvoden och ha en hållbar ekonomi. Med en pandemi som pågår blir dessa utmaningar desto mer påtagliga.

Vi hoppas att du vill följa med oss under vägen även om vi inte vet i dagsläget om eller i vilken form Bang kommer att ges ut.

Vi kämpar för att Bang som feministisk och antirasistisk tidskrift och rörelse ska leva vidare!

Stöd feministisk och antirasistisk journalistik genom att swisha till Bang!

Publicerat 2019-11-21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en blomma

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen