Bangs sommarkampanj!

Text av Redaktionen | Juliet Atto

Prenumerera på Bang och få en tygkasse på köpet! Under sommaren får du en tygkasse när du tecknar en prenumeration på Sveriges största feministiska och antirasistiska tidning!

Bangs sommarerbjudande – teckna prenumeration och få en tygkasse!

Under sommaren får du en tygkasse när du tecknar en prenumerationSveriges största feministiska och antirasistiska tidning!

Dela upp din betalning och kör på endast 29 kronor i månaden för 8 nummer eller 80 kronor per kvartal. För en ordinarie årsprenumeration är det 349 kronor som gäller och 295 kronor för reducerad årsprenumeration (gäller för studenter, pensionärer, sjukskrivna, arbetssökande, personer under 25 år, m.fl.).

Nu under valåret är det viktigare än någonsin att stötta feministisk och antirasistisk journalistik. Bang bevakar debatten, forskningen och rörelsen ur ett intersektionellt och normkritiskt perspektiv. Så när du prenumererar på Bang gör du det möjligt för oss att fortsätta synliggöra och krossa maktordningar!

Sommarkampanjen gäller fram till 31 augusti och vi har ett begränsat antal tygpåsar. Påsarna är 100% ekologiska och fairtrade, så både snygga och miljövänliga! De finns i rosa och svart tryck – du väljer!

Passa på och njut av sommaren med Bang – ert ljus i det patriarkala mörkret, till er tjänst!

Publicerat 2018-06-01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer ett kuvert

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen