Bang firar 8mars & 25 år! Celebrate your feminist history!!!!!!!!!! ♥ ♪☆♫☆♬ ♥

Feministernas årliga bal är snart här! Bangs 8mars-fezt är på gång och det ryktas om att 2016s firande kommer att slå alla tidigare rekord. Bang firar ju även 25 år som tidskrift! Vi har pratat med George Chamoun som drar i trådarna och syr ihop årets fest. Han utlovar dans, glitter och möjlighet att slå patriarkatet på käften!

pressHej George Chamoun som fixar Bangfesten! I år är det extra mycket firande då Bang fyller 25 år. Hur kommer detta att märkas under kvällen?
Det kommer att synas på upplägget i sin helhet och förhoppningsvis i stämningen men kanske lite extra i den finfina inredningen som Konstfacks-eleverna Malin Kent, Anna Märta Danielsson och Vilde Lee Stampe fått ansvara över. De har tidigare byggt asfina möbler till min klubb Venus så jag litar på dom till hundra procent. Men jag hoppas på mycket ballonger och glitter!

Berätta om temat Celebrate your feminist history! Vi vet att det handlar om att hylla och uppmärksamma feminister som slitit genom åren för vår skull, men vad kommer att hända egentligen?!
Det ska byggas konstinstallationer på temat feministisk historia courtesy of ovannämnda Konstfack-elever och Judith Kiros och det kommer även vara ett par grymma liveakter och poeter som ska annonseras ut väldigt snart. Dessutom kommer en ha möjlighet att slå patriarkatet på käften i form av piñatas!

Bang har hört att du som klubbfixare alltid eftersträvar att skapa schyssta inkluderande rum. Men hur går det till rent konkret för att det ska bli en så trivsam tillställning som möjligt?
Det är ju verkligen ingen hjärnkirurgi, även om det ibland verkar vara det för många klubbarrangörer. För mig personligen handlar det om att lyfta grymma personer som av någon anledning inte lyfts av den stora majoriteten eller inte får ta plats i samma utsträckning som många andra. Men det handlar ju också väldigt mycket bara om att skapa en grym fest och ett fett dansgolv och en atmosfär där folk kan känna sig trygga att vara sig själva.

Vad ser du specifikt fram emot?
Jag ser väldigt mycket fram emot att få se en av liveartisterna som kommer uppträda som ska annonseras ut snart. Hon gjorde en spelning på en av mina klubbar för inte så länge sen och hon ägde verkligen, så det ska bli kul att få se och höra igen!

 

BANGS 8MARS-FEST & 25-ÅRSFIRANDE – CELEBRATE YOUR FEMINIST HISTORY!
DATUM: 5 MARS
TID: 21-03
PLATS: DEBASER MEDIS, STOCKHOLM
PRIS: 130 KR
ÅLDER: 20 ÅR
KÖP BILJETT: HÄR
FACEBOOKEVENT: HÄR

Festen genomförs med stöd av Stockholm Stad.

Spara

Publicerat 2016-02-18

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en kaffekopp

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen