Bang: din feministiska guide till undergången

Text av Redaktionen | Bang 2017

Hör du det? Klappret av hovar som signalerar det vi alla haft på känn förra året - undergången är nära... Bang tittar i spåkulan, sträcker händerna mot skyn, och låter domedagsvindarna svepa med oss.

Här kommer en hälsning från Bang inför 2017!

Inför 2017 inspireras vi av undergången, i bokstavlig och bildlig bemärkelse. Vi grottar ner oss i slutet, som också alltid innebär en början på något nytt.

Självförsvar, dystopier, fillersfeminism, ockultism, konflikt, marxism, Satan som allierad, feministiska serier, Paris Hilton och DIY-guider till överlevnad. Det och mycket mer är ämnen som ni kan hitta i Bang framöver. Som bekant är vi inte rädda för något ämne som har med intersektionell feminism att göra. Och vi lovar, vi kommer fortsätta vara lika störiga som alltid!

Nästa numret av Bang ute 1 mars!

I vår planering inför årets kommande produktion har vi låtit oss inspireras av apokalypsens fyra ryttare. Sändebuden som i Bibeln varslar om den stundande undergången. Den första ryttaren symboliserar den falska segraren, profeten som utger sig för att vara god men som egentligen är det första tecknet på undergången.

Årets första nummer heter således Falska profeter, och handlar om svek, fusk och fejk. Att utge sig för att vara något man inte är. Om progressivitet som stjäls av mörkerkrafter. Eller om att identifiera sig med mörkret och fila på sin hämnd.

I årets återstående tre nummer kommer vi inspireras av den andra ryttaren, som står för krig och konflikt, den tredje ryttaren som står för svält, och så den fjärde och sista ryttaren, som står för döden. Ni hör ju, Bang är helt enkelt nödvändiga för er överlevnad under 2017.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Publicerat 2017-02-07

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer ett kuvert

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen