Bang auktionerar ut annonspaket till förmån för Ortens bästa poet!

Text av Redaktionen

Bang auktionerar ut en helsidesannons i vårt kommande decembernummer och en webbannons på vår förstasida. Pengarna från auktionen går oavkortat till finalen av Ortens bästa poet.

Ortens bästa poet är ett nationellt förortsmästerskap som under hösten har hållit deltävlingar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Borlänge och Örebro. Tävlingsformen har sina rötter i Poetry Slam som går ut på att utse en vinnande poet bland alla tävlande. I december planeras en stor final hållas där alla vinnare ställs mot varandra. Men eftersom finansiärer inte har infriat sina löften behöver arrangörerna nu ekonomisk hjälp!

Därför auktionerar vi ut en helsidesannons i Bang nr 4/2017 som kommer ut i december samt en webbannons på vår förstasida (ordinarie värde 25 000 kronor) till förmån för Ortens bästa poet! Gå direkt till auktionen här.

Bang är Sveriges största feministiska tidskrift om kultur- och samhällsfrågor. Vi har en upplaga på 5500 tryckta tidningar och en digital räckvidd på över 20 000 personer. När vi släpper ett nytt nummer och publicerar nya texter växer på webben växer räckvidden uppemot 100 000 besökare på vår webbplats och i våra sociala medier. Vår läsarundersökning visade inte bara att läsarna är nöjda med innehållet och läser en stor del av tidningen, de är också intresserade av annonserna som finns i Bang och vill se fler!

Pengarna för annonsen går oavkortat till Förenade Förorter för att de ska kunna genomföra årets nationella final av Ortens bästa poet som är planerad att hållas den 2-3 december. De kommer att användas för att täcka produktionskostnader som scen-, ljus- och ljudteknik och hyra av utrustning med mera.

Missa inte denna chans att göra en god gärning och få en annons på köpet! Lägg ditt bud nu!

Vill du stötta Ortens bästa poet med ett eget bidrag? Då kan du swisha dem! 

 

 

Tidskriften Bang förbehåller sig rätten att neka annonser med stötande budskap, politiska partier (då Bang är partipolitiskt obundna), samt annonser eller annonsörer som på annat sätt bryter mot tidningens värdegrund. För frågor mejla tips@bang.se

 

Stöd feministisk och antirasistisk journalistik genom att prenumerera på Bang.

Publicerat 2017-11-03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Välj bilden som föreställer en kudden

Hej Bangläsare! Alla kommentarer granskas innan publicering, därför kan det dröja något innan din kommentar kommer upp. Tack för ditt tålamod. Vi vill ha en god samtalston i kommentarerna och att ni använder ert namn. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot Bangs värdegrund.
/Redaktionen